Kosova

Policia e Kosovës: Nuk i komentojmë apo interpretojmë vendimet e organeve kompetente, por i zbatojmë ato

Policia e Kosovës, përmes një komunikate për medie ka bërë të ditur se do t’i zbatojë vendimet e lëshuara nga organet kompetente.

PK-ja, përmes një njoftimi, ka thënë se “nuk komenton apo interpreton asnjë vendim”

“Policia e Kosovës nuk komenton apo interpreton asnjë vendim. Policia e Kosovës është institucion i zbatimit të ligjit dhe të gjitha vendimet e lëshuara nga organet kompetente, sipas detyrës dhe autorizimeve policore i zbaton”, shkruan në njoftimin për medie të policisë.

Në të njëjtën kohë, ajo ka bërë të ditur se aktivitetet e saja është duke i koordinuar me Grupin Ndër-institucional për Menaxhimin e Incidenteve pranë Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike.

Në njoftim, Policia po ashtu ka bërë të ditur hartimin e mëparshëm të urdhrit operativ.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483