Kosova

Policia e Kosovës kërkon një person të rrezikshëm (Foto)

Në bazë të kërkesës të Sektorit rajonal të hetimeve –DRP Ferizaj dhe pas përmbushjes së normave ligjore , kërkojmë që të publikoni në mjetet e informimit (elektronike dhe ato të shkruara) njoftimin lidhur me personin e shpallur në kërkim nga ana e Policisë së Kosovës,i dyshuar për raste të ndryshme të rënda penale.

ADIL (FAIK) KRASNIQI

-i lindur 17.02.1986

-vendi i lindjes-Prishtinë

-adresa rr.,,Murat Gjakja” Kolovicë-Prishtinë

Luten të gjthë qytetarët të cilët posedojnë informata lidhur me vendndodhjen e këtij personi apo ndonji informatë lidhur me kët person,të njoftojnë stacionin policor më të afërm si dhe në numrat e telefonit :

192

044 504 102

0290 322 013 dhe 0290 322 406

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.