Kombëtare

Policia e Kosovës arreston redaktoren e portalit Kossev në veri

Redaktorja e portalit Kossev në veri të Mitrovicës, Tatjana Llazareviq, është arrestuar sot nga Policia e Kosovës.

Lajmin e ka konfirmuar zëdhënësi i i policisë për rajonin e veriut, Branisllav Radoviq.

Siç bën të ditur policia, ajo nuk e respektuar masën e kufizimit të lëvizjes.

Policia e ka ndaluar atë, deri sa po shëtiste në Mali Zveçan.

Lazareviq është dërguar në stacionin policor në Mitrovicë të Veriut.

Gjatë ditës së djeshme ka hyrë në fuqi vendimi për kufizim të lëvizjes, e cila gjatë fundjavave do të ketë ndalim të plotë të lëvizjes në Mitrovicë të Veriut dhe Zveçan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.