Kosova

Polici në Mitrovicë habit me veprimin, në mes të rrugës i bën foto një femre

Një polic ka bërë një gjest interesant në qytetin e Mitrovicës.

Ai është parë në sheshin e qytetit duke i bërë fotografi një femre me telefon.

Ndonëse ky veprim nuk ndalohet për policinë, një qytetari i ka tërhequr vëmendjen i cili e ka xhiruar dhe ka dërguar videon në Magazina.al.

Sigurisht ajo mund të ketë qenë vajza e tij, por duket interesant një polic në rolin e fotografit.

VIDEO