Kombëtare

Policët e Kosovës sulmohen me gur në Zubin Potok

Një person i komunitetit serb është arrestuar në Zubin Potok, pasi ai kishte kaluar ilegalisht kufirin.

Sipas raportit të Policisë së Kosovës, derisa ishin në ndjekje të tij, disa persona bllokuan rrugën me gurë dhe sulmuan zyrtarët policorë, njëri prej të cilëve ka pësuar lëndime trupore dhe është detyruar të marrë trajtim mjekësor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.