Kosova

Podujevë: Zhduket një vajzë

Policia e Kosovës ka njoftuar se është zhdukur një vajzë në Podujevë.

Rasti ka ndodhur në fshatin Sfeqel,.

“Më, 10.02.2021 ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se vajza e tij viktima femër kosovar e është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj”, thuhet në njoftimin e bërë nga Policia e Kosovës.

Kohëve të fundit në Kosovë janë shpeshtuar rastet e zhdukjeve të vajzave.