Show Biz

‘Po të kishta mundësi do flisja me televizor këto ditë’

Ka bërë shaka me lajmet që po qarkullojnë ditëve të fundit, qofshin ato politike, apo, ato të pandemisë COVID19.

Gold AG ka ndarë me ndjekësit një video nga një skeç humoristik i Rasim Thaçit- Cimës dhe Sevdai Radogoshit-Qumilit.

“Kur po i ndi lajmet sot , masat, masat, masat”, ka shkruar reperi sipër njërës video, ndërsa në tjetrën tha se do të kishte folur me TV po të kishte mundësi.

“Me mujt edhe une kisha fol me tv kto dite hahah ???????????? @sevdairadogoshii @rasimthacicima“, ka shkruar ai.