SPORT

Po i vjen fundi BMW M2-shit super sportiv në Evropë

Para disa javësh, revista gjermane ‘Bimmer Today’ ka shkruar rreth fundit m760i xDrive në Evropë, tani, e njëjta revistë kanë pohuar se fundi i ka ardhur edhe veturës super sportive të BMW-së, M2.

Që të dy këta besohet se janë viktimë e rregullave të ashpra për emitimet e gazrave nga Evropa, të cilat i kanë detyruar shumë prodhues të veturave që të ndryshojnë veturat e tyre që të shmangin dënimet miliardëshe.

I vije fundi BMW M2-shit super sportiv në Evropë

Për të njëjtat arsyeje, edhe prodhimi i S55 M4 Coupe dhe M4 kabriolet ka marrë fund për tregun evropian.

Përderisa M760i nuk pritet të rikthehet, M2 pritet të ridizajnohet për gjeneratën e ardhshme, e cila pritet të vijë në 2022-ën.

Që të dy këta modele, do të vazhdojnë të prodhohen në SHBA, pasi rregullat e tyre nuk janë aq të ashpra si në Evropë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.