SPORT

Pingpong, veteranët festuan ditën e flamurit në Ferizaj

Me 28 nëntor në shkollën fillore “Tefik Çanga” në Ferizaj me rastin e Ditës se Flamurit, FPPK-ja në bashkëpunim me Komitetin e Veteranëve të FPPK organizoj turneun për veteran për grup moshat; 40-49, 50-59, 60-64 dhe mbi 65 vjet.

Përkundër interesimit të madh për pjesëmarrjen e veteranëve nga shtetet fqinje në këtë turne, FPPK-ja ishte e detyruar që për shkak të respektimit të masave anticovid 19 të reduktoj numrin e pjesëmarrësve ashtu që u lejuan te marrin pjese vetëm lojtarët që janë të në ranglistën e FPPK.

Turneu u zhvillua në fryme festive, sportive dhe pa asnjë incident e gjithashtu duke i respektuar të gjitha masat anticovid 19.

Gjate gjithë kohës se turneut u zhvilluan ndeshje shume interesante në të gjitha kategoritë dhe në fund u arritën këto rezultate sipas grup moshave;

Grup mosha 40-49 vjet

1 Eroll Boshnjaku

2 Eroll Karabaxhaku

3 Erxhan Karabaxhaku

3 Alimehmet Kaçaniku

Grup mosha 50-59 vjet

1 Nehat Çitaku

2 Ilir Jaha

3 Kasum Morina

3 Feim Rama

Grup mosha 60-64 vjet

1 Remzi Shala

2 Nezir Lokaj

3 Sadri Hulaj

Grup mosha mbi 65 vjet

1 Sheshivar Veliu

2 Vehbi Raçi

3 Shaip Reqica

3 Jakup Biba

Për të gjithë fituesit u ndanë diploma, medalje e për kampionët edhe kupa nga ana e Kryetarit te Komitetit të veteranëve Remzi Shala. /Kosova.info/