SPORT

Pingpong, shtyhen garat ekipore të javës së dytë

Federata e Pingpongut e Kosovës, njofton se për shkak të pjesëmarrjes në Turneun Ndërkombëtar në Malta, garat e planifikuara të mbahen këtë fundjavë shtyhen si në vijim: 

Me 18 shtator në Prishtinë, duke filluar nga ora 18:00 do të organizohen ndeshjet e ligës së parë, e ndeshja derbi pritet të jetë ajo ndërmjet Shkollës dhe Hasan Prishtinës.

Kurse me 19 shtator në Ferizaj duke filluar nga ora 18:00 do të organizohen ndeshjet e ligës së femrave dhe ligës së juniorëve, priten shumë ndeshje interesante, posaçërisht te liga e femrave që do të zhvillojnë 3 xhirot e para të sezonit vjeshtor.

Do të zhvillohen këto ndeshje:

Liga e Parë

Xhiro 13 18.09.2019  
18:000Ahmet Hoxha MKvsMaestro(Prishtinë)
18:000LlapushavsShkolla(Prishtinë)
18:000Shkolla Ahmet HoxhavsLiria(Prishtinë)
18:000E lirëvsHasan Prishtina(Prishtinë)
18:000DugagjinivsGani Maloku(Prishtinë)
Xhiro 14 18.09.2019  
20:000LlapushavsAhmet Hoxha MK(Prishtinë)
20:000LiriavsMaestro(Prishtinë)
20:000ShkollavsHasan Prishtina(Prishtinë)
20:000Gani MalokuvsShkolla Ahmet Hoxha(Prishtinë)
20:000E lirëvsDugagjini(Prishtinë)

Liga e Femrave

Xhiro 10 19.09.2019  
18:000e lirëPrishtina F(Ferizaj)
18:000Sharri FvsDrita(Ferizaj)
18:000Ahmet Hoxha MK FvsAhmet Hoxha F(Ferizaj)
18:000Shkolla Ahmet Hoxha FvsShkolla F(Ferizaj)
18:000Lidhja e prizrenit FvsVushtrria F(Ferizaj)
Xhiro 11 19.09.2019  
19:000Prishtina FvsSharri F(Ferizaj)
19:000e lirëAhmet Hoxha MK F(Ferizaj)
19:000DritavsShkolla Ahmet Hoxha F(Ferizaj)
19:000Ahmet Hoxha FvsLidhja e prizrenit F(Ferizaj)
19:000Shkolla FvsVushtrria F(Ferizaj)
Xhiro 12 19.09.2019  
20:000Ahmet Hoxha MK FvsPrishtina F(Ferizaj)
20:000Sharri FvsShkolla Ahmet Hoxha F(Ferizaj)
20:000Lidhja e prizrenit Fe lirë(Ferizaj)
20:000Vushtrria FvsDrita(Ferizaj)
20:000Shkolla FvsAhmet Hoxha F(Ferizaj)

Liga e Juniorëve

Xhiro 13 19.09.2019  
18:000Lidhja e prizrenitvsMaestro(Ferizaj)
18:000MushtishtivsShkolla Ahmet Hoxha(Ferizaj)
18:000e lirëSharri(Ferizaj)
19:000VllaznimivsAhmet Hoxha MK(Ferizaj)
19:000Hasan PrishtinavsVushtrria(Ferizaj)
Xhiro 14 19.09.2019  
20:000Lidhja e prizrenitvsMushtishti(Ferizaj)
20:000Maestroe lirë(Ferizaj)
20:000Shkolla Ahmet HoxhavsAhmet Hoxha MK(Ferizaj)
20:300SharrivsHasan Prishtina(Ferizaj)
20:300VushtrriavsVllaznimi(Ferizaj)
http://www.fppk.com/sq/untitled/