SPORT

Pingpong, organizohet pilot projekti për ligen U21

Me 18 prill nga ora 18:00 në Prishtinë do të filloj pilot projekti për ligën U21, në të cilën janë paraqitur 4 klube: Lidhja e Prizrenit, Prishtina, Sharri dhe Shkolla.

Shorti i garave do të hidhet para fillimit të garave, përfaqësuesit e klubeve do të tërheqin një numër nga 1 deri 4. Garat do të zhvillohen si në vijim:

Xhiro 1 (18/04/2019)

1             vs           4

2             vs           3

Xhiro 2 (18/04/2019)

1             vs           3

2             vs           4

Xhiro 3 (18/04/2019)

1             vs           2

3             vs           4

Turneun memorial për të rinjë “Bedri Ajeti” 2019

Ju njoftojmë se më 20 prill, duke filluar nga ora 9 e 30, në Prishtinë, FPPK do të organizojë Turneun memorial për të rinjë “Bedri Ajeti”.

Paraqitjen e lojtarëve duhet ta bëni deri të mërkurën më 17 prill në ora 16:00. Shorti, do të hidhet të enjten më 18 prill, nga ora 17 00, në zyre te fppk-se dhe është i hapur për të gjithë përfaqësuesit e klubeve.

Të gjithë lojtarët kanë të drejtë të paraqiten vetëm në njërën nga kategoritë vijuese:

•                    Minikadet (M dhe F) të lindur me 1 Janar 2006 dhe me të rinj.

•                    Kadet (M dhe F) të lindur me 1 Janar 2004 dhe me të rinj

•                    Junior (M  dhe F) të lindur me 1 Janar 2001 dhe me të rinj

Vërejtje: paraqitjet pas afatit nuk do të merren në konsideratë.

Xhirot e radhës në superligën e Kosovës

Me 21 prill do të vazhdojnë garat në superligë, derbi pritet të jetë ndeshja Prishtina vs Ahmet Hoxha, pastaj Ahmet Hoxha vs Lidhja e Prizrenit, si dhe Prizreni vs Elting Dardania, po edhe ndeshjet e tjera që janë:

Xhiro 5 21.04.2019  
10:00Lidhja e prizrenitvsPrizreni(Prishtinë)
10:00PrishtinavsAhmet Hoxha(Prishtinë)
10:00Elting DardaniavsSharri(Prishtinë)
10:00VushtrriavsVitia(Prishtinë)
Xhiro 6 21.04.2019  
12:00Ahmet HoxhavsLidhja e prizrenit(Prishtinë)
12:00PrizrenivsElting Dardania(Prishtinë)
12:00VitiavsPrishtina(Prishtinë)
12:00SharrivsVushtrria(Prishtinë)

Komisioni i Garave

Isak Maxhera

Besart Domaniku

Fadil Luta /Kosova.info/