SPORT

Pingpong, organizohen TOP turnetë e seniorve për vitin 2019

Me 07 dhe 08 dhjetor në palestrën e sporteve në Prishtinë duke filluar nga ora 10:00 është paraparë të mbahet turneu më i fortë i vitit për vitin 2019,  TOP 12 për Seniorët më të mirë, me të cilat edhe përmbyllen garat për vitin 2019. Të shtunën do të zhvillohen shtatë xhirot e para ndërsa të dielën edhe katër xhirot e mbetura.

Seniorët që kanë fituar të drejtën të marrin pjese në garën më të fortë të vitit janë:

nrLojtariVitiKlubiPikë
1Fatih Karabaxhaku2003KPP Lidhja e Prizrenit1622
2Rrahman Ademaj1985KPP Elting Dardania1366
3Kreshnik Mahmuti2001KPP Lidhja e Prizrenit1336
4Milot Makolli1985KPP Elting Dardania970
5Ylli Maloku1981KPP Ahmet Hoxha884
6Berkan Bajmak1986KPP Lidhja e Prizrenit702
7Jeton  Beqiri1975KPP Ahmet Hoxha684
8Erxhan Karabaxhaku1978KPP Prizreni638
9Orhan  Kurteshi1995KPP Prishtina580
10Baton  Çitaku1993KPP Prishtina570
11Alimemet Kaçaniku1974KPP Prizreni534
12Veton Gota1994KPP Prizreni516
Rezervat
13Eroll Boshnjaku1970KPP Prizreni480
14Blend Hajdari, 22005KPP Liria476
15Edmond Jashari1981KPP Ahmet Hoxha MK450
16Dardan Imami1993KPP Lidhja e Prizrenit406

Ndërsa me 8 dhjetor po ashtu në Palestrën e Sporteve në Prishtinë duke filluar nga ora 13:00 (pas përfundimit të TOP 12 Seniorët), janë paraparë që të mbahen 7 xhirot e TOP 8 për Senioret më të mira të Kosovës për vitin 2019.

Senioret që kanë fituar të drejtën të marrin pjese në garën më të fortë të vitit janë:

nrLojtariVitiKlubiPikë
1Linda Zeqiri1993KPP Drita1292
2Iliriana  Haliti1995KPP Prishtina Femrat1238
3Hanife Zeqiri1996KPP Drita1152
4Alma Mehmeti2002KPP Drita750
5Jerina Rexhepi2004KPP Ahmet Hoxha670
6Shega Hashani2005KPP Ahmet Hoxha637
7Era Janjeva2000KPP Prishtina Femrat388
8Alma Hoxha2002KPP Ahmet Hoxha383
Rezervat
9Loresa Imeri2004KPP Vushtrria374
10Bleona Mehmeti2002KPP Drita354
11Edona Shabani2000KPP Vushtrria298

Kërkojmë nga klubet që të konfirmojnë pjesëmarrjen e lojtarëve të tyre më së largu deri më 05 dhjetor në ora 12:00, në rast të mos konfirmimit do të angazhohen rezervat që kanë konfirmuar gatishmërinë sipas renditjes.

Garat për TOP 8 dhe 12 Senior do të zhvillohen secili me secilin me tre seta të fituar, shorti do të hidhet nga komisioni i garave.

Komisioni i garave

Isak Maxhera

Fadil Luta

Besart Domaniku /Kosova.info/