SPORT

Pingpong, organizohen garat ekipore për Kupën e Kosovës

Me 22 dhe 23 qershor nga ora 10:00 në Ferizaj janë paraparë garat ekipore për Kupën e Kosovës për Junior dhe Senior.

Paraqitjen e ekipeve duhet ta bëni deri të enjten me 21:06 në ora 16:00

Shorti do te hidhet para fillimit te garave (të shtunën për junior dhe seniore Femra dhe të dielën për senior Meshkuj) për ekipet që janë paraqitur me kohë.

Garat do të zhvillohen me sistem eliminimi me 3 te fituara për të gjitha kategoritë, sipas kësaj renditej AvX, BvY, CvZ, AvY dhe BvX