SPORT

Pingpong, Lidhja e Prizrenit kampion pranveror i ligës së juniorëve

Të shtunën dhe të dielën në Prishtinë u organizuan xhirot e radhës në ligën e Juniorëve, Ligën e Femrave dhe në Ligën e Parë.

Lidhja e Prizrenit siç është pritur ka dominuar në Ligën e Juniorëve duke i fituar të gjitha ndeshjet me 3:0, e me këtë edhe siguroj titullin e kampionit pranveror të ligës së juniorëve. Ndeshjet tjera janë përmbyllur si në vijim.

Hasan PrishtinaLidhja e prizrenit03
VushtrriaAhmet Hoxha MK21
e lirëVllaznimi  
MushtishtiSharri23
Shkolla Ahmet HoxhaMaestro30
Lidhja e prizrenitVushtrria30
VllaznimiHasan Prishtina23
Ahmet Hoxha MKSharri03
Shkolla Ahmet Hoxhae lirë  
MaestroMushtishti03
LIGA e Junioreve – 2019
LFHPikë
1Lidhja e prizrenit88024:016
2Shkolla Ahmet Hoxha87121:915
3Sharri86220:814
4Vushtrria85316:1313
5Hasan Prishtina84415:1412
6Vllaznimi83512:1611
7Ahmet Hoxha MK8268:2010
8Mushtishti8177:219
9Maestro8082:248

Femrat nga Ferizaj fitojnë derbin ndaj atyre të Vushtrrisë  

Të shtunën po ashtu u zhvilluan disa ndeshje të xhirove të radhës në ligën e femrave, e ndeshja më interesante ishte ajo ndërmjet ‘Ahmet Hoxhës’ dhe ‘Vushtrrisë’, të cilën e fituan me rezultat të ngushtë femrat nga Ferizaj me 3:2. Ndeshjet tjera ishin si në vijim

Prishtina FVushtrria F30
Shkolla FLidhja e prizrenit FU shty
Shkolla Ahmet Hoxha FAhmet Hoxha FU shty
Ahmet Hoxha MK FDritaU shty
Sharri Fe lirë  
Shkolla FPrishtina FU shty
Vushtrria FAhmet Hoxha F23
DritaLidhja e prizrenit FU shty
e lirëShkolla Ahmet Hoxha F  
Sharri FAhmet Hoxha MK F13
Superliga – Femrat 2019
LFHPikë
1Ahmet Hoxha F65116:711
2Vushtrria F74314:911
3Prishtina F55015:010
4Drita44012:18
5Ahmet Hoxha MK F5237:117
6Shkolla F4227:76
7Shkolla Ahmet Hoxha F5143:126
8Sharri F6061:186
9Lidhja e prizrenit F4042:124

Ahmet Hoxha MK i fiton dy derbit në ligën e parë

Sot në Prishtinë u zhvilluan xhirot e radhës në ligën e parë të meshkujve. Pat shumë ndeshje interesante, e klubi i ri Ahmet Hoxha MK i fitoj dy derbit e kësaj jave, ata fillimisht fituan 4:1 ndaj Lirisë, e pastaj 4:2 ndaj Hasan Prishtinës, ndeshjet tjera ishin si në vijim

LiriaAhmet Hoxha MK14
LlapushaHasan Prishtina14
Gani MalokuMaestro42
DugagjiniShkolla14
E lirëShkolla Ahmet Hoxha  
Ahmet Hoxha MKHasan Prishtina42
LiriaGani Maloku41
LlapushaDugagjini34
E lirëMaestro  
ShkollaShkolla Ahmet Hoxha41
LIGA 1 – MESHKUJT 2019
LFHPikë
1Ahmet Hoxha MK66024:512
2Liria75221:1412
3Shkolla65122:8

AKTIVITETET E RADHËS

Gjatë javës së ardhshme është paraparë të zhvillohet kampionati ekipor për U21 me 18 Prill, pastaj me 20 Prill turneu memorial Bedri Ajeti, dhe me 21 Prill xhirot e radhës në Superligë dhe ligën e femrave.

Komisioni i Garave

Isak Maxhera

Besart Domaniku

Fadil Luta /Kosova.info/