SPORT

Pingpong, Lidhja e Prizrenit fiton derbin e superligës

Kjo javë ishte ngarkuar me garat ekipore të pingpongut në të 4 ligat, fillimisht të mërkurën me 18 shtator në Prishtinë u zhvilluan ndeshjet e ligës së parë, ku Shkolla fitoi derbin ndaj Hasan Prishtinës me 4:0, pastaj me 19 shtator në Ferizaj u zhvilluan 3 xhirot e para të superligës së fermave dhe 2 xhirot e ligës së juniorëve, 

Me 21 shtator përsëri në Ferizaj u organizuan 2 xhiro të superligës së femrave ku Drita fitoi derbin ndaj Ahmet Hoxhes me rezultat të ngushtë 3:2,  dhe 2 xhirot e ligës së juniorëve, tanimë Lidhja e Prizrenit ka siguruar titullin e kampionit per junior, 

Sot u zhvilluan edhe 2 xhiro të superligës së meshkujve ku Lidhja e Prizrenit fitoi derbin ndaj Prishtinës dhe i duhet vetëm edhe një fitore nga 3 ndeshje të mbetura që të sigurojë titullin e kampionit edhe për senior.

Rezultatet dhe Tabelat

SUPERLIGA MESHKUJT

SharriLidhja e prizrenit04 
PrishtinaVushtrria41 
VitiaPrizreni  U shty
Ahmet HoxhaElting Dardania14 
Lidhja e prizrenitPrishtina42 
PrizreniSharri42 
VushtrriaAhmet Hoxha24 
Elting DardaniaVitia40R. zyrtar
SUPER LIGA – MESHKUJT 2019
LFHPikë
1Lidhja e prizrenit1111044:822
2Elting Dardania119242:1420
3Prishtina118337:2019
4Ahmet Hoxha116530:2617
5Prizreni105527:2715
6Vushtrria112913:3713
7Sharri112913:3713
8Vitia100103:407

SUPERLIGA E FEMRAVE

Xhirovendasmysafir 1 
10 e lirëPrishtina F   
 Sharri FDrita03R. zyrtar
 Ahmet Hoxha MK FAhmet Hoxha F03 
 Shkolla Ahmet Hoxha FShkolla F03 
 Lidhja e prizrenit FVushtrria F23 
11 Prishtina FSharri F30R. zyrtar
 e lirëAhmet Hoxha MK F   
 DritaShkolla Ahmet Hoxha F30 
 Ahmet Hoxha FLidhja e prizrenit F31 
 Shkolla FVushtrria F13 
12 Ahmet Hoxha MK FPrishtina F03 
 Sharri FShkolla Ahmet Hoxha F03R. zyrtar
 Lidhja e prizrenit Fe lirë   
 Vushtrria FDrita03 
 Shkolla FAhmet Hoxha F03 
13 Prishtina FShkolla Ahmet Hoxha F30 
 Lidhja e prizrenit FAhmet Hoxha MK F30 
 Vushtrria FSharri F30R. zyrtar
 e lirëShkolla F   
 Ahmet Hoxha FDrita23 
14 Prishtina FLidhja e prizrenit F30 
 Shkolla Ahmet Hoxha FVushtrria F13 
 Ahmet Hoxha MK FShkolla F23 
 Sharri FAhmet Hoxha F03R. zyrtar
 Dritae lirë   
Superliga – Femrat 2019
LFHPikë
1Ahmet Hoxha F1311236:1124
2Drita1211134:623
3Prishtina F1211133:422
4Vushtrria F138526:1920
5Shkolla F126620:2118
6Shkolla Ahmet Hoxha F134913:2917
7Ahmet Hoxha MK F123914:2915
8Lidhja e prizrenit F1221011:3014
9Sharri F130131:396

LIGA E PARË

Ahmet Hoxha MKMaestro40
LlapushaShkolla04
Shkolla Ahmet HoxhaLiria14
E lirëHasan Prishtina  
DugagjiniGani Maloku43
LlapushaAhmet Hoxha MK04
LiriaMaestro41
ShkollaHasan Prishtina40
Gani MalokuShkolla Ahmet Hoxha41
E lirëDugagjini  
LIGA 1 – MESHKUJT 2019
LFHPikë
1Liria1311245:2124
2Ahmet Hoxha MK1211145:923
3Shkolla1210245:1522
4Hasan Prishtina128435:1920
5Dugagjini127531:2819
6Gani Maloku134928:4217
7Llapusha123921:4215
8Shkolla Ahmet Hoxha1311213:4814
9Maestro1311211:5014

LIGA E JUNIORËVE

Xhirovendasmysafir   
13 Lidhja e prizrenitMaestro30 
 MushtishtiShkolla Ahmet Hoxha03 
 e lirëSharri   
 VllaznimiAhmet Hoxha MK03 
 Hasan PrishtinaVushtrria23 
14 Lidhja e prizrenitMushtishti30 
 Maestroe lirë   
 Shkolla Ahmet HoxhaAhmet Hoxha MK30 
 SharriHasan Prishtina30 
 VushtrriaVllaznimi30 
15 e lirëLidhja e prizrenit   
 MushtishtiAhmet Hoxha MK03 
 Hasan PrishtinaMaestro 00R. zyrtar
 VushtrriaShkolla Ahmet Hoxha31 
 VllaznimiSharri03 
16 Lidhja e prizrenitAhmet Hoxha MK30 
 Hasan Prishtinae lirë   
 MushtishtiVushtrria03 
 MaestroVllaznimi03R. zyrtar
 Shkolla Ahmet HoxhaSharri32 
LIGA e Junioreve – 2019
LFHPikë
1Lidhja e prizrenit1414042:028
2Shkolla Ahmet Hoxha1512337:1727
3Vushtrria1411334:1625
4Sharri149531:1823
5Ahmet Hoxha MK146820:2720
6Vllaznimi1551018:3120
7Hasan Prishtina135821:2717
8Mushtishti141138:3915
9Maestro130133:3911

Vërejtje:

Klubi i femrave Sharri për shkak se nuk i ka zhvilluar 3 e më shume ndeshje përjashtohen nga garat ekipore për pjesën e mbetur të Kampionatit, ndërsa ju tërhiqet vërejtja klubeve: Vitia (Superligë),  Maestro dhe Hasan Prishtina (Liga e Juniorëve)

Aktivitetet e ardhshme

Me 24 shtator nga ora 11:00 në sheshin në Prishtinë është paraparë të organizohet java evropiane e sportit në pingpong. /Kosova.info/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.