Kosova

Petrit Selimi i lumtur që MCC zhbllokoi fondin për Kosovë

Shefi i Fondacionit të Sfidave të Mileniumit, Petrit Selimi, ka reaguar pas  zhbllokimit të fondeve për Kosovën nga Korporata e Sfidës së Mijëvjeçarit të Qeverisë së SHBA-së (MCC).

“I lumtur që po e shoh këtë dhe i lumtur  që do të vazhdojë të punojë me shumë partnerë, palë të interesuara dhe përfitues si Korporata e Sfidës së Mijëvjeçarit të Qeverisë së SHBA-së (MCC) në Kosovë e cila do të vazhdojë të implementojë programin prej 49 milionë dollarëve” ,ka shkruar Selimi.