Rajoni

Petkoviq: Do të kërkojmë siguri shtesë për Dragica Gashiqin

Ekipi i avokatëve i angazhuar nga e ashtuquajtura Zyre Serbe për Kosovën do të kërkojë siguri shtesë për të kthyerën në Gjakovë, Dragica Gashiq dhe banesën, me urgjencë për të filluar një hetim sa më shpejt të jetë e mundur.

“Çfarë sigurie u ofrojnë misionet ndërkombëtare serbëve në Kosovë dhe cili është roli i tyre, kur komuna e Gjakovës ndalon zëvendësimin e dyerve më të zakonshme që kemi prokuruar? Siguria e Dragicës është direkt në duart tuaja: UNMIK, EULEX, KFOR, Miroslav Lajçak dhe Misionin e OSBE-së në Kosovë”, shkruan ai në Twitter.

Petkoviq thekson se Kosova ka heshtur pothuajse në të gjithë siç e quan ai “golgotën” e saj për gati dy muaj.