Rajoni

Pesë të vdekur e 101 raste të reja me COVID-19 sot në Maqedoninë e Veriut

Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 101 raste të reja me virusin korona.

Më shumë se gjysma, gjegjësisht 57 janë nga Shkupi, Tetova 19, Kumanova 13 dhe disa qytete të tjera nga një rast.

Jetën e kanë humbur 5 persona, një nga Shkupi, dy nga Kumanova, një nga Struga dhe një nga Gostivari, derisa të shëruar janë 22 pacientë. /AlsatM/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.