Kosova

Personi që kishte sulmuar Anton Berishën, flet pas daljes nga burgu

Agim Hoti, i cili më parë kishte tentuar ta privonte nga jeta Anton Berishën, ish kreun e ART-së, tash Zëvendësministër i Punëve të Jashtme nga AAK-ja, tanimë është liruar nga vuajtja e dënimit.

I penduar për veprën që kreu, ai tani i është kthyer jetës normale dhe ka filluar punën si taksist.

Ndiqeni kronikën në vazhdim: