Kombëtare

Persona të armatosur grabitin një barnatore në Gjilan

Policia e Kosovës ka njoftuar se një rast i grabitjes së armatosur ka ndodhur gjatë ditës së djeshme në Gjilan, shkruan kosova.info.

Është raportuar për një grabitje të armatosur në një barnatore në lokacionin e lartcekur. Grabitja është kryer nga një person i dyshuar (i panjohur) mashkull shqiptar, i maskuar dhe nën kërcënim të armës-pistoletë, nga punëtorët e barnatores ka marr një shumë parash dhe ishte larguar në drejtim të panjohur. 

Nuk raportohet për të lënduar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.