Gjeopolitikë

Përse Trump përplaset me Evropën?

Prejse presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, ka marrë detyrën më shumë se një vit më parë, marrëdhëniet e Amerikës me Evropën janë në rishqyrtim.

Dhe, nuk ka ende një skicë të qartë për marrëveshje, që do të shmangnin përplasjet e mëtejshme transatlantike.