SHËNDETËSIA

Përse koronavirusi i “kursen” fëmijët?

Nga të dhënat e bëra publike duket se ata që kanë më shumë simptome dhe komplikime nga koronavirusi janë njerëz më të vjetër.

Përse ky virus duket se i kursen fëmijët? Për Zërin e Amerikës përgjigjet Steven Zeichner, drejtues i Divizionit të Sëmundjeve Infektive Pediatrike, pranë Universitetit të Virxhinias:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.