Show Biz

Përse janë riavle Tayna dhe Rina?

Rivalja e Rinës e dëgjon Adelinën, ja si reagoi kjo e fundit

Tayna dhe Rina janë rivale.

E me Rinën shoqe është Adelina Ismaili e cila ka habitur me veprimin e fundit.

Rivalja e Rinës e dëgjon Adelinën, ja si reagoi kjo e fundit

Tayna, së fundi ka publikuar një video, në të cilën shfaqet duke u argëtuar në veturë me këngën e Adelina Ismailit.

Kjo e fundit, e publikoi atë video në llogarinë e saj në  Instagram dhe shkruan “Dal kadale, ec ta ha loçken Tayna. Të dua”.

Image

Adelina vitin e kaluar bashkëpunoi me reperen Rina Balaj për ripërpunimin e këngë “Çikat”. Mbetet të shihet nëse do ta shohim në një duet me Taynën.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.