Kosova

Përmes medieve të Serbisë po hapen propagandë e rrezikshme në Kosovë

Agron Demi ka bërë një koment në lidhje me raportimin e mediave kosovar rreth zhvillimeve në veri të Kosovës, për shkak të tensioneve që janë atje.

Demi ka thënë se shumë portale në Kosovë po furnizohen nga lajmet e mediave të pushtetit serb.

“Është fakt se mediat në Serbi janë të gjitha nën kontrollë të pushtetit. Po kjo nuk i ndalon shumë portale në Kosovë që të furnizohen me lajme nga këto mediume të pushtetit serb dhe këto ‘lajme’ vetëm i bajnë ‘copy-paste’. Kësisoj, po përhapet propagandë e ndyrë e rrezikshme në Kosovë” shkruan Demi në Facebook.

Shfaq më shumë