Kosova

Përkujtohen dëshmorët e fshatit Shqiponjë

Në fshatin Shqiponjë, me 17 Maj, nga ora 11:00 deri në orën 12:00, do të mbahet manifestim me rastin e 19-vjetorit të ditës së dëshmorëve  të komunës së Gjakovës dhe ditës së çlirimit të fshatit Shqiponjë.

Kurse, nga ora 12:00 deri në orën 13:00 në Kompleksin Memorial në fshatin Shqiponjë, do të mbahet tubim përkujtimor në nderim të dëshmorëve. /Kosova.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.