Kosova

Përkujtohen 14 ushtarët britanikë që humbën jetën gjatë shërbimit në Kosovë

Ambasada Britanike në Prishtinë, sot organizon ceremoninë e ditës së përkujtimit të Mbretërisë së Bashkuar.

Pranë memorialit të Mbretërisë së Bashkuar në Prishtinë, do të përkujtojmë 14 anëtarët e Forcave të Armatosura Britanike që humbën jetën gjatë shërbimit me forcat e NATO-s në Kosovë (KFOR).

Shërbimi i Përkujtimeve mbahet çdo vit në të dielën më të afërt me 11 nëntorin, dita kur armët u heshtën në fund të Luftës së Parë Botërore.

Shërbimi përkujton të gjithë ata që dhanë jetën në luftëra dhe konflikte të armatosura.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483