Kosova

Përkëdhelja e opozitës

Shprehjen e habisë Albin Kurti e zëvendëson në moment me buzëqeshje, kur tek ishte i zhytur në leximin e pikave programore të Qeverisë që ua propozonte ligjvënësve, dikush po e prekte në pjesën e sipërme të xhaketës.

Ishte deputetja Ganimete Musliu, e cila, në rolin e opozitares, në jakën e majtë po ia vendoste një dinstrikt me flamurin e Kosovës dhe me atë të Shqipërisë, shkruan sot “Koha Ditore”.

Kurti, në cilësinë e të nominuarit për kryeministër, ndërpreu fjalën, derisa Musliu e përfundoi aksionin. Madje ia përkëdheli dorën, derisa ajo e vendoste dinstriktin.

“E mbajsh me shnet”, i thotë deputetja, sapo kryen punë.

“Faleminderit deputetja Musliu”, ia kthen njeriu, që pak më vonë do të zgjidhej kryetar i Qeverisë, i cili ndryshe nga koha kur si opozitar nuk e hiqte dot nga jaka dinstriktin me flamurin kuqezi, me ta masivizuar partinë vendos të mos e mbajë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.