Kuriozitet

Perëndim magjik në Karolinën e Veriut, qielli merr 2 ngjyra (Video)

Dielli i çuditshëm ishte thuajse duke u larguar mbi Charlotte në Karolinën e Veriut, më 13 korrik por ka një shpjegim të thjeshtë.

Një muzg mund të jetë një gjë e bukur për të dëshmuar, por një foto e një muzgu të kohëve të fundit ka tërhequr vëmendjen e shumë përdoruesve të hutuar të mediave sociale këtë javë.

Fotografia tregon një muzg që duket të jetë i ndarë në mes ose më saktë është ndarë qielli më dysh. Gjysmë i skuqur nga dielli, gjysmë muzg i zakonshëm.

Uma Gopalakrishnan një banore e qytetit filmoi muzgun e çuditshëm në Charlotte të Karolinës së Veriut më 13 korrik dhe madje kapi pamjet video të ngjarjes së çuditshme.

Duke folur për Shkencën Live , Gopalakrishnan tha: “S’kisha parë kurrë diçka të tillë më parë. Dhe nuk mund ta besoja kur e pashë atë natë!

Në foto, gjysma e qiellit shkëlqen me ngjyrë rozë të ndritshme dhe portokalli, ndërsa gjysma tjetër është blu dhe gri.

Ndërsa kjo mund të duket sikur është fotografuar, efekti i ndarjes është në të vërtetë rezultat i hijeve.