Hi Tech

Përdoruesit e Windows 10 marrin një shfletues të ri Edge

Microsoft filloi të përdorë shfletuesin e ri Edge për Windows 10.

Shfletuesi Microsoft Edge nuk ishte veçanërisht i suksesshëm që nga fillimi dhe u ndërpre për Windows 10 në 2018.

Tani Microsoft ka filluar ta vërë në dispozicion versionin e ri të mërkurën. Bazohet në Chromium dhe thuhet se mbështet ekstra në Chrome dhe siguron shfletim të shpejtë në internet.

Shfletuesi i ri do të shpërndahet për të gjithë përdoruesit e Microsoft Windows 10, vetëm përdoruesit e biznesit mund të bëjnë vullnetarisht pa atë duke bllokuar azhurnimin. 

Shfletuesi Edge aktualisht ka një pjesë të tregut prej 2.3 për qind.