Rajoni

Për më pak se dy ditë të plota mblidhen nënshkrimet e nevojshme për kandidaturën e Blerim Rekës

Shtabi qendror i Aleancës për Shqiptarët, përmes një njoftimi për media, ka bërë me dije se për një ditë e gjysmë janë mbledhur mbi 10.000 nënshkrimet e nevojshme për kandidaturën e prof. Blerim Rekës si kandidat i pavarur për president i Maqedonisë së Veriut, i mbështetur nga ASH dhe Lëvizja BESA.

“Shtabi qendror i ASH, shtabet e lokale të degëve dhe nëndegëve të ASH ishin në mobilizim të plotë, duke dhënë ndihmën e nevojshme me të gjitha resurset partiake në grumbullimin sa ma të shpejtë të nënshkrimeve të nevojshme”, thuhet në njoftimin për media.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.