Kombëtare

Për Jetonin dhe Milloshin: Puna, më e rëndësishme se etnia

Millosh Stojanoviq dhe Jeton Morina që shumë vjet punojnë së bashku në prodhimin e tullave nga argjila e pjekur, në fabrikën Brickos që gjendet në Komunën e Kamenicës.

Në këtë fabrikë, puna dhe produktiviteti janë më të rëndësishme se politika e etnia.