Show Biz

Për fansat e tij Elinel sjell hitin “Për familje”

Ditë më parë ju lajmëruam se është në përfundim kënga mes dy rep artistëve Elinel dhe Mc Kresha.

Ku ata vendosën që mbrëmë ta lansojnë këngën e tyre të shumë pritur nga fansat e tyre. Rreth këtyre orëve prej lansimit ajo ka arrit shikueshmëri të madhe.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.