Për 24 orë, “Thuj” i Ledrit dhe Ghetto Geasyt mbledh një milion shikime

Pa diskutim se hiti “Thuj” i dyshes së famshme, Ledri Vulës dhe Ghetto Geasy do të pëlqehej jashtë mase.

Kështu kuptohet nëse hyjmë dhe i shikojmë shikimet në “Youtube”.

Shihet se për 24 orë ata kanë mbledhur më shumë se një milion shikime.

Go to TOP