Kronika e zezë

Pejë: Arrestohet një person i kërkuar për vjedhje të rëndë

Policia e Kosovës në Pejë ka arrestuar mbrëmë rreth orës 22:00, ka arrestuar personin e kërkuar me urdhëresë nga Gjykata Themelore në Pejë për veprat penale “Vjedhje e rënd”, “Vjedhje”, dhe “Lëndim i lehtë trupor”.

Njësitet relevante të Stacionit Policor në Pejë kanë arrestuar të kërkuarin në sheshin “Skënderbeu” në Pejë, i njëjti pas arrestimit është ndaluar nё ndalim Policor për tu intervistuar para gjyqtarit të procedurës paraprake në Gjykatën Themelore në Pejë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483