KULTURË

Peja

Peja
…sa me mungon Gryka ime!
sa me mungon gurgullima e Lumbardhit tim!
Sa me mungoj keto dite Bjeshka ime!
Sa me mungoj buze Drini i Bardh dhe ,,Trofta ..”!
Sa me mungoj Loxha ime!
Me mungoj floketari im!
Me mungoj disi edhe brisku i rrojes si me qellim si shenje proteste per lirine e kufizuar..!
Per te gjitha keto mangesi me ndihmoj dhe shoqeroj miku me i mire- libri..!
Do te mbahet ne kujtese kjo Pranvere e vonuar,e renduar me kete dergje mbare planetit te tokes..!

Xhevdet ADEMAJ

Leave a Reply

Your email address will not be published.