PDK në Prishtinë: Me planin e Kalabrisë po provohet të përsëritet Badoci

FacebookXEmailWhatsAppNë një konferencë për shtyp, deputetja Eliza Hoxha dhe asamblisti Leutrim Retkoceri, njoftuan që Dega e Partisë Demokratike në Prishtinë kërkon që Plani i Kalabrisë të revidohet, përndryshe nuk do të përkrahet nga PDK.  Sipas Retkocerit, në Badoc Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama u mundua që ta tjetërsoj pronën publike për të akomoduar kërkesat e … Vazhdoni me leximin e PDK në Prishtinë: Me planin e Kalabrisë po provohet të përsëritet Badoci