Kosova

PDK ‘lëshon’ seancën e jashtëzakonshme për Telekomin

Partia Demokratike e Kosovës ka lëshuar seancën e jashtëzakonshme për Telekomin e Kosovës e thirrur nga Lëvizja Vetëvendosje dhe Lidhja Demokratike e Kosovës.
Në këtë seancë ku deri më tani pati akuza e kundër akuza mes pozitës e opozitës, deputetët e PDK-së kanë dalë nga kuvendi. I vetmi deputet i cili ka mbetur në sallë nga kjo parti është Elmi Reçiqca