EKONOMI

Pastro komplet linjën e shkarkimit të veturës për vetëm 35 euro

Kompania “France Kosovë-Decalamine” ofron shërbimin më të ri në treg, pastro komplet linjën e shkarkimit të veturës për vetëm 35 euro, me aparaturën më të re në vend. Oferta për këtë shërbim është e limituar.

France Kosovë-Decalamine tani edhe në Kosovë për herë të parë si përfaqësues ekskluziv në Ballkan dhe më gjerë nga “FRANCE DECALAMINE INTERNATIONAL”.

Është e vetmja kompani e licencuar e cila punon me metodat më të avancuara: Diagnostifikimi me LAUNCH i të gjitha llojeve të makinave; Pastrimi me hidrogjen me aparaturën më të përsosur në vend; Pastrimin e motorit me hidrogjen; Ventilat; EGR Ventil; Turbinen; Partikul Filterin; Katalizatorët; 70% CO2 më pak; 15% kursim karburanti dhe Rritja e fuqisë së motorit.

FRANCE DECALAMINE është një gjenerues i hidrogjenit që mund të lidhet me çdo motor me djegie të brendshme të çdo madhësie. 

Në vetëm 90 minuta, motori juaj do të funksionojë në mënyrë më efikase dhe emetimet që prodhon automjeti juaj do të reduktohen ndjeshëm.

Ciklet e shkurtra 30 minutash janë më pak të mundshme për pastrim, prandaj ne ju rekomandojmë tretmane më të gjatë 90 minuta për më shumë efikasitet.

Çfarë është një makinë për pastrimin e karbonit të motorit:

  • Pastrimi i karbonit të motorit është një proces ku një makinë e pajisur me një Gjenerator të hidrogjenit dhe me përdorimin e elektrolizës së ujit të distiluar krijon Oxy-Hidrogjen Gaz. Sapo të prodhohet hidrogjeni, ai thjesht transferohet në motor nëpërmjet një tubi në futjen e ajrit të automjetit që pastrohet;
  • Njësia e pastër e karburantit të hidrogjenit shkon me ujë të distiluar dhe energji elektrike. Hidrogjeni dhe oksigjeni prodhohen duke përdorur një përzierje të ujit të distiluar dhe elektrolizës, kjo pastaj futet në motor;
  • Makina vepron për të rivendosur performancën optimale të motorit tuaj. Duke përdorur teknologjinë e hidrogjenit, depozitat e karbonit hiqen nga punimet e brendshme të motorit, të cilat natyrisht krijohen gjatë jetës së automjetit;
  • Duke hequr karbonin e padëshiruar, mund të shmanget përkeqësimi dhe dëmtimi i mëtejshëm i motorit. Kjo do ta mbajë motorin tuaj duke punuar në mënyrë më efikase dhe pa probleme , duke krijuar një eksperiencë më të madhe lëvizëse;
  • Teknologjia punon me të gjitha llojet e automjeteve nëse ka një motor me djegije atëherë mund të pastrohet. Motorët me benzinë, me naftë dhe gaz do të tregojnë përmirësime pavarësisht nga mosha dhe/ose vlera e automjeteve.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.