Kosova

Pastërtia e luftës së UÇK-së do të ‘lahet’ ajo nuk lidhet me emër të përveçëm, e thotë një nënkryetar i LDK-së

Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri ka thënë se beson se herët a vonë pastërtia e luftës në Kosovë do të lahet me drejtësi.

Haziri përmes një postimi në Facebook, është shprehur se kjo është hera e tretë që po provohet të vendoset drejtësia në Kosovë, ndërsa tha se shpreson se kësaj here do të mbyllet ky proces. “Unë jam njëri nga ata që besoj se pastërtia e luftës, do të lahet me drejtësi herët apo vonë dhe kjo nuk lidhet me emër të përveçëm. Në rastin tonë, para drejtësisë po nxjerret një proces me një individ të caktuar, ashtu siç po e potencon gjykata, por nëse e sheh brendësinë, atëherë po del një ekip. Është hera e tretë që po provohet me u vendos drejtësia në Kosovë dhe shpresojmë që po mbyllet”, shkruan Haziri.

Unë jam njëri nga ata që besoj se pastërtia e luftës, do të lahet me drejtësi herët apo vonë dhe kjo nuk lidhet me emër…

Posted by Lutfi Haziri on Tuesday, August 11, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published.

//azoaltou.com/afu.php?zoneid=3473483