Kuriozitet

Pasi dështoi 157 herë ‘Shoferi’ më në fund kalon testin e njohurive rreth vozitjes

Një ‘shofer’ tanimë mund të shpresojë të vozisë, pasi më në fund ka kaluar testin e tij të njohurive rreth vozitjes.

Megjithatë, sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, ndërsa kjo do të ishte një arsye për festë për disa, është një sfidë e madhe për këtë automobilist të veçantë sepse ai e ka provuar atë disa herë.

Sipas statistikave të sapo lëshuara, ky mashkull nga Anglia, emri i të cilit nuk është bërë i ditur, kaloi testin e tij me shkrim në përpjekjen e tij të 158-të.

Siç është raportuar, burri shpenzoi rreth 3,000 funte në tarifa duke u përpjekur të arrinte testin e tij përsëri dhe përsëri.

Fatmirësisht, ai më në fund e ka kaluar atë, edhe pse Zoti e ruajt atë, kur ai fillojë të bëjë praktikën.

Mark Tongue, drejtori i Select Car Leasing, tha: “…Kalimi i provimit mund të jetë një nga sfidat më të ndërlikuara të jetës dhe mund të na duhet disa prej nesh shumë më tepër përpjekje se të tjerët, nuk ka turp të rimerrni veten dhe të keni një tjetër lëvizje – dhe kushdo që mund ta bëjë këtë meriton një vlerësim të madh”. Statistikat gjithashtu zbuluan se ishte një grua që ka bërë 117 teste është akoma “në tentim” për të kaluar testin e saj.