Kuriozitet

Pas 60 vjetësh martesë, italiani e kuptoi se gruaja e kishte tradhtuar – kërkoi divorcin menjëherë

Gian Ettore Gassani, president dhe themelues i Akademisë Italiane të Avokatëve të Martesave, zbuloi se ka raste të ndryshme divorci, dhe se njerëzit midis moshës 50 dhe 60 më së shpeshti vendosin të bëjnë këtë hap.

Sidoqoftë, ka gjithmonë përjashtime, shkruajnë mediat e huaja.

Bëhet fjalë për një nëntëdhjetë e nëntë vjeçar Antonio dhe gruan e tij tre vjeç më të re Rosa të cilët ishin martuar në të 30-tat e tyre.

Dashuria e çiftit zgjati derisa ai zbuloi letrat e Rosa-s në të cilat mësoi se ajo e kishte tradhtuar.

Edhe pse mashtrimi ndodhi 60 vjet më parë, Antonio nuk mund ta falte atë.

Pas më shumë se 70 vjet martese, pesë fëmijë, një duzinë nipër e mbesa dhe një stërnip, Antonio ka vendosur të paraqesë kërkesë për divorc.

“Gjithmonë ka disa raste që nuk i kemi parë më parë, njerëzit më të vjetër se 80 vjeç po kërkojnë një divorc në mënyrë që të fillojnë një jetë të re”, tha Gian Ettore Gassani.

Antonio dhe Rosa u bënë kështu çifti më i vjetër i martuar që ka bërë kërkesë për divorc.

Para tyre, rekordi u mbajt nga një çift nga Mbretëria e Bashkuar. Bertie dhe Jessie Wood u divorcuan në 2009 pas 36 vitesh martesë. /Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.