Kosova

Parcelat e caktuara të KEK’ut barten në Komunën e Obiliqit

Komunës së Obiliqit iu aprovohet kërkesa për bartjen e pronësisë për parcela të caktuara të KEK-ut në Komunën e Obiliqit

Në mbledhjen e 114-të të Qeverisë së Republikës së Kosovës është aprovuar vendimi për bartjen e pronësisë për parcelat e caktuara nga Korporata Energjitike e Kosovës në Komunën e Obiliqit.

Më këtë rast, Kryetari Xhafer Gashi ka falenderuar; Kryeministrinë në detyrë z.Ramush Haradinaj, KEK-un dhe komitetin ndërministror, për aprovimin e këtij vendimi shumë të rëndesishëm për Komunën e Obiliqit dhe qytetarët e saj. /kosova.info/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.