Rajoni

Paragjykimet mes shqiptarëve dhe maqedonasve

Tejkalimi i paragjykimeve mes të rinjve të dy etnive më të mëdha në Maqedoninë e Veriut, maqedonasve dhe shqiptarëve, mbetet sfidë për vendin.

Urrejtja dhe tensionet ndëretnike shpesh janë përshkallëzuar në dhunë.

Radio Evropa e Lirë ka folur me disa të rinj në këtë vend se kush është fajtor për paragjykimet mes maqedonasve dhe shqiptarëve?