Kuriozitet

Pamje spektakolare të Hënës mbi Tiranë

Aktivisti dhe gazetari Gerti Shella ka gjetur një mënyrë spektakolare për të uruar festën e Fitër Bajramit.

Ai ka dërguar në redaksinë e Syri.net disa foto me rezolucion të lartë të Hënës, fotografuar gjatë ditëve të muajit të shenjtë të Ramazanit.

“Dëshiroj që përmes tyre, dhe përmes fuqisë së Syri.net, me këto pamje të përshëndes gjithë besimtarët myslimanë të cilët kaluan një muaj sakrificash jo vetëm në emër të besimit, por edhe për shkak të pandemisë dhe mbylljes së detyruar që u imponua edhe sot, në këtë ditë të shenjtë”, shkruan Shella.

Pamjet: