Kosova

Pamje nga stuhia e fuqishme që goditi Lipjanin

Erëra të forta dhe breshër kanë goditur qytetin e Lipjanit ditën e hënë.

Në pamje mund të shihni intensitetin e reshjeve dhe shiun e rrëmbyeshëm që ra mbi këtë qytet. Ende nuk dihet për dëmet që ka shkaktuar kjo stuhi. Bëhet e ditur sa ka ndërprerje të rrymës në shumë pjesë të qytetit.