Bota

Pakistani me 121 raste të reja

Autoritetet pakistaneze thanë se 121 raste të reja të koronavirusit janë regjistruar gjatë 24 orëve të kaluara, duke ngritur numrin e përgjithshëm në 1.526 raste.

Nga koronavirusi i ri në Pakistan kanë vdekur 13 persona.

Ministri i Shëndetësisë, Zafar Mirza, tha më 29 mars se 71 përqind e rasteve në Pakistan u importuan, kryesisht pelegrinë që u kthyen nga Irani fqinj, i cili po ballafaqohet me përhapjen më të madhe të sëmundjes në Lindjen e Mesme.

Ligjvënësit dhe ekspertët kanë shprehur frikë nga një rritje e rasteve në ditët në vijim dhe i kërkuan qeverisë të bëjë më shumë testime.