SPORT

E FRIKSHME, JA SE SI ULTRASIT RUSË PO PËRGATITEN PËR KUPËN E BOTËS

Kjo është mënyra se si ultrasit rusë po përgatiten për Kupës e Botës. që nis së shpejti në vendin e tyre.

Çdo ushtrim që ata bëjnë është më i keq se i mëparshmi. Kjo video është zbuluar nga disa tifozë të Spartak Moska, duke u trajnuar në palestra dhe në mjedise të hapura, në natyrë, për Kupën e Botës,

që do të mbahet në qytetet ruse. Një paralajmërim i qartë për ultrasit e 32 kombëtareve finaliste të këtij Botërori, që duket se do të luhet dhe mes tifozërive…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.