Kosova

Paçarizi tregon avantazhin dhe disavantazhin e LDK-së

Analisti Rrahman Paçarizi e ka përshkruar LDK-në si një parti që në dy vitet e fundit ka pasur uljet dhe ngritjet e veta, por që ia ka dalë mbanë që të jetë stabile.

Ai ka folur të premtën në “Debat” te RTK dhe këtë fakt e ka quajtur avantazh tëi LDK-së.

“Dalja nga një proces i brendshem zgjedhor e bën këtë parti të lëndueshme sepse nuk janë përmbushur aspiratat e të gjithëve. Mund të ndodhë që ky subjekt nuk do të caktojë mandatar për kryeministër për të iu shmangur përplasjeve brenda partisë. Ky eshtë disavantazh”, ka thënë ai.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.