Kosova

OVL e UÇK-së dhe Shoqata e ish të Burgosurve Politik, sot do të mbajnë konferencë për media

Organizatat e dala nga Lufta e UÇK-së dhe Shoqata e ish të Burgosurve Politik, që janë Këshill Organizues i Protestave të datës 9 korrik 2020, mbajnë sot konferencë për medie – përcjell Kosova.info

“Konferenca mbahet sot më 7 korrik 2020 në ora 14:00 në selinë qendrore të Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së në Prishtinë” – thuhet në njoftimin zyrtar./Kosova.info/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.