Kosova

Osmani publikon sondazhin e UNDP-së ku ajo gjendet në krye të tabelës

Kryetares së Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmanit, duket se i ka bërë përshtypje sondazhi i kryer nga UNDP/USAID dhe i ripërpunuar nga KosData.

Në këtë sondazh me mbishkrimin “Kënaqshmëria e qytetarëve me institucionet kyçe të Kosovës” Osmani renditet në krye të tabelës.

Andaj, ajo e ka publikuar sondazhin në fjalë në faqen e saj në Facebook.